Akdeniz Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://mersinadml.meb.k12.tr
Adres : ÜÇOCAK MAH. CEMALPAŞA CAD. MERSIN DENIZ TICARET ODASI ANADOLU DENIZCILIK MESLEK LISESI SİTESİ MERSIN DENIZ TICARET ODASI ANADOLU DENIZCILIK MESLEK LISESI BLOK NO: 9/1 İÇ KAPI NO: 1 AKDENİZ / MERSİN
VİZYON : Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) standartlarını yakından izleyerek; Türk ve dünya denizciliğine nitelikli, donanımlı ve yüksek rekabet gücüne sahip gemi adamı yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitimin temel amaçları ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, çağdaş ve bilimsel bir eğitim ortamı yaratarak hizmet verenlerin ve alanların memnuniyetini arttırmak, Türk ve dünya denizciliğine ihtiyaç duydukları kalifiye elemanları temin etmek, denizcilik eğitimi veren yükseköğretim kurumlarına zemin oluşturmak ve gelecek nesillerin çağın ihtiyaçlarına uygun yetişmesini sağlamak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : Ders başlama : 8:00 Ders Bitiş : 17: 00
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Okulumuz mersin merkez otogarının arkasında bulunuyor. Tüm çevre yolu vasıtaları ile ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Mersin merkez otogarının güneyinde 3 ocak ilköğretim okulunun yan tarafındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumzu akdeniz ilçesi sınırları içindedir. il merkezine uzaklığı 3km dir.
Kontenjan Bilgileri : 60
Sportif Etkinlikler :